Lease je smartphone

Wist je dat het tegenwoordig heel populair is om je telefoon niet meer te kopen, maar te leasen? Als je hier nog niets vanaf wist is het goed om dit artikel even te lezen. Over het algemeen is een mobiele telefoon lease voordeliger dan een telefoon kopen en daarbij kun je nog van andere extra voordeeltjes profiteren als je een telefoon gaat leasen.

Wat houdt leasen in?

Leasen betekent eigenlijk net zoiets als huren. De telefoon wordt bij leasen nooit van jou, maar blijft in het bezit van de providers bij wie je leaset. Dit klinkt misschien als een nadeel, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Sterker nog, als er iets met je telefoon gebeurd kun je dit melden bij je provider en krijg je van hun een vervangend toestel, terwijl ze je huidige toestel proberen te repareren. Je hoeft niet eens je telefoon ergens naartoe te brengen, wat deze wordt gewoon opgehaald.

Ook onbeperkt internet bij telefoon lease?

Je hebt ook de optie om voor onbeperkt mobiel internet te kiezen bij telefoon lease, aangezien Hi een van de providers is die deze dienst aanbiedt. Andere providers zijn KPN en Telfort. Zoals gezegd zul je ook wel wat verschil zien qua prijzen, want aangezien de telefoon nooit van jou wordt zijn deze iets lagere dan gemiddeld is voor een abonnement. Na afloop van je abonnement lever je je telefoon weer in. Dit is op zich niet erg, want tegen die tijd zijn er weer nieuwere telefoon met meer functies waar je dan weer uit kunt kiezen. Het is dus een uitstekende manier om met je tijd mee te gaan.