Providers

Je weet inmiddels dat je voor onbeperkt mobiel internet slechts bij een paar providers terecht kunt. Als je dus per se onbeperkt internet wilt hebben is de keuze beperkt. Als je echter open staat voor andere providers en voor andere internet bundels, dan is de keuze een stuk ruimer.

Zelf zijn wij qua providers het meest te spreken over Tele2, omdat zij de beste verhouding hebben tussen de dienst die ze leveren en de daarbij horende prijs.

De goedkoopste provider

In het overzicht op onze hoofdpagina is te zien dat Hi de goedkoopste aanbieding heeft. Hier heeft u niet alleen een zeer behoorlijk internet bundel, maar daarnaast is ook de snelheid van het internet zeer naar behoren. Voor een prijs van slechts €13,75 per maand heeft u dus bij Hi al een mooi abonnement. Daar komt bij dat Hi ook een van de weinig providers is die dus ook daadwerkelijk onbeperkt internet voor je mobiel levert.

Waarom hebben wij dan een zwak voor Tele2 als Hi de goedkoopste provider is vraag je je misschien af. Nou, dat heeft ten eerste te maken met het feit dat ze 500 Mb meer data bieden dan Hi en daarnaast is onze persoonlijke ervaring gewoon het beste met Tele2. Het mobiele internet heeft eigenlijk nooit kuren en presteert altijd optimaal. Dat is wat wij zoeken in mobiel internet.